Nieuw event design en artwork poster Happy Dance ??

Party on! Een nieuw maand dus een nieuwe editie van de Happy Dance! ? En dat betekend aan de slag met nieuw event design. Toch elke maand een van de toffere opdrachten waar we ons letterlijk he-le-maal op kunnen uitleven. Slize verzorgde het grafisch ontwerp van de poster / flyer en de keyvisual oftewel het main artwork. Op en top grafisch design waarbij we letterlijk vanaf een blanco vel beginnen met designen. Er zitten allemaal kleine elementen in het artwork verwerkt die links of rechtsom binding hebben met de locatie, artiest of het evenement.

De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 18 januari met deze editie met DJ Martin Harder. ? Zoals in de meeste edities wordt of de artiest gebruikt als visual of wordt deze in de visual verwerkt. In dit geval hebben we gekozen voor het laatste. De persfoto was helaas niet van al te beste kwaliteit en afmeting maar op deze manier konden we dat perfect oplossen. Vandaag kunnen we aan de slag met de social media & online visuals om de promotie van het evenement te starten. Een tijdrovende klus maar als het dan eenmaal lukt is dat het resultaat dan ook altijd meer dan waard.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 6 januari 2020 | Story: Nieuw event design

Bekijk meer stories