Nieuw event logo ontwerp met twee verwerkte elementen ✍️

Aan de slag met event logo ontwerp. Voor het nieuwe ‘Smokkel Blues Festival’ in Overdinkel mocht Slize het event logo verzorgen. We maken en ontwikkelen veel logos en dat is ook terug te zien in het portfolio. Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en eigen moet zitten. Niet alleen tekst met iets van een symbooltje maar een logo creatie met een daadwerkelijk idee. En dat hebben we voor dit event logo ook gedaan.

Twee verwerkte elementen in het Smokkel Blues Festival event logo

In dit logo hebben we twee essentiële elementen verwerkt die bij Overdinkel en het nieuwe festival horen. We verwerkten een muzikant ‘letterlijk’ midden in het nieuwe logo. Als je goed kijkt zie je dat een deel van de lijnen (zie foto’s) zowel aan de muzikant als de letters toebehoren. We hebben veel elementen weggehaald om het speels en creatief te houden. Je mag er best even wat langer naar kijken. Het tweede element dat we verwerkt hebben is een kleine kompas in de ‘o’ van smokkel. Overdinkel wordt vanwege de geschiedenis ook wel smokkeldorp genoemd. Dit hebben wij weer vertaald middels smokkelen > route > navigeren > kompas.

Het was even puzzelen om tot een goed geheel te komen maar uiteindelijk is het gelukt om een uniek, eigen en herkenbaar event logo ontwerp neer te zetten voor de klant. De klant was positief verrast en reageerde met gaaf!!! Enthousiast en blije klanten, daar doen je het toch voor. In een later stadium gaan we nog aan de slag met onder meer het poster ontwerp en visuals voor online & social media. Nog een event logo bekijken? Neem een kijkje bij de logo portfolio’s waar inmiddels 80+ designs staan.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 4 februari 2020 | Story: Nieuw event logo

Bekijk meer stories