Nieuw logo ontwerp Borne: Vlaswijk Hoveniers ??

Nieuwe naam, nieuw bedrijf en dus een nieuw logo. ? Zo geef je het bedrijf immers een gezicht. Voor Vlaswijk Hoveniers in Borne maakten we fris en modern logo ontwerp. We hebben gekozen voor een strakke en moderne letters met een kleine afronding op de puntjes. Boven de letters is subtiel het speelse beeldmerk geplaatst. De twee blaadjes vormen samen weer de ‘v’ van Vlaswijk. Het kleurgebruik matcht uiteraard bij de groensector; een grijs-bruine met fris groen als secundaire kleur.

En zo is het eerste logo ontwerp voor Borne voor Slize een feit en mogen we ‘logo ontwerp Borne’ ook gaan toevoegen aan ons portfolio. Het project heeft vanwege de december drukte even stil gelegen en de klant was gisteravond positief verrast dat we er aan gedacht hadden en dat het ontwerp inmiddels klaar was. Meer logo designs van Slize zien? Neem een kijkje bij het logo ontwerp, er staan er ca. 50 online.

Last but not least… gisteren zijn we bezig geweest met de grafische beeldbewerking van een poltieauto. Eigenlijk wilde we vandaag deze als story publiceren maar we waren vanmorgen zo druk aan het schrijven dat het meer op een project begon te lijken als een story. ? En daar zijn de stories niet voor bedoeld. Deze gaan we dus verplaatsen en je ziet dat project binnenkort bij de projecten verschijnen. Stay tuned, we hebben de still vast online gezet.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 11 januari 2020 | Story: logo ontwerp Borne

Bekijk meer stories