Logos, logos en nog meer logos ontwerpen ✍️

Opnieuw een portfolio update! ✨ We zijn momenteel volop bezig met logos ontwerpen. De eerste twee zijn proef, nummer drie en vier zijn we aan het uitwerken en daarna staan er nog drie op de planning. Met elkaar twee eventlogo’s, twee jubileum logo’s en drie voor bedrijven. Logos ontwerpen blijft gaaf werk om te doen.

Het is toch een eerste basis die je neerzet en je kunt je je er heerlijk creatief op uitleven. Aangezien de eerste twee logos in proef zijn en de andere twee nog niet af zijn kunnen we nog niets laten zien. Zonde maar daarom hadden we vanmorgen een mooie reden om het portfolio te updaten.

Logo portfolio deel 6, nu online

We hebben het zesde deel uit de serie live gezet. Een nieuwe folio gevuld met 10 nieuwe logo ontwerpen voor bedrijven, artiesten en evenementen uit ditmaal Oldenzaal, Enschede, Losser, Borne en Denekamp. Zoals bij elke logofolio hebben we geprobeerd een mix neer te zetten van verschillende stijlen en soorten. Je kunt het nieuwe deel ? hier bekijken.

Logos ontwerpen, logo schetsen op papier

En de nieuwe logo ontwerpen?

Deze gaan we toevoegen aan de logofolio’s 9 t/m 11. Je leest hier vanzelf over in de stories, ziet het op onze social media en het nieuws of ziet ze vanzelf bij de logo ontwerpen tevoorschijn komen. Wil je ook met Slize een logo of meerdere logos ontwerpen? Neem even contact op voor de mogelijkheden. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer logo ontwerpen of ander werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 1 februari 2020 | Story: logos ontwerpen

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!