Nieuwe website maken en bouwen voor Nexus Bookings in Oldenzaal

Voor Nexus Bookings in Oldenzaal realiseerde Slize de nieuwe website. Naast het webdesign heeft Slize ook gezorgd voor het daadwerkelijk bouwen van de website. Qua resultaat een van de mooiere realisaties van afgelopen kwartaal en door de alweer jarenlange samenwerking verliep het traject vlekkeloos.

Op de nieuwe website komen beeld en vorm beter tot zijn recht en is informatie opgedeeld in handige beknopte vlakken en pagina’s.

Nieuw webdesign laten maken - Website Nexus Bookings Oldenzaal    Goedkope nieuwe website laten maken in wordpress

Van een eerste gesprek en krabbels op papier naar het website ontwerp

Het gehele traject is stap voor stap doorlopen en in fases is het nieuwe design tot stand gekomen. Alvorens het ontwerp ter sprake is geweest is er eerst een gesprek geweest met de klant waarin de wensen zijn besproken.

Vanaf hier is er begonnen met ontwerp van de website. Om een goede indicatie te krijgen zijn er twee pagina’s volledig ontwerpen zodat de klant een goede indruk krijgt van het uiteindelijke webdesign.

Het ontwerp omzetten en bouwen

Aan de hand van het gerealiseerde ontwerp is deze één op één doorvertaald naar het functionele webdesign. De website draait met het populaire ‘WordPress’ CMS en is zo ingericht dat de klant ook zelf met de website aan de slag kan.

De nieuwe website werkt met een handige front-end editor. Dit wil zeggen dat je ‘live’ kunt wijzigen en direct ziet wat je aanpast. Hiermee is een tekstje of foto wisselen is geen enkel probleem en kan content, ook door de klant zelf,  eenvoudig en snel worden gewijzigd .

Nieuwe wordpress website ontwerpen - Webdesign Oldenzaal    Responsive webdesign, tablet view. Webdesign Oldenzaal van Slize

Nieuwe website voorzien van content

Op de nieuwe website van Nexus Bookings vindt je informatie over het bedrijf, het team, de klanten, een aantal voorbeelden van te boeken artiesten en uiteraard alle noodzakelijke informatie. Zo vindt je er de contactgegevens, voorwaarden, exclusieve artiesten etc.

Er is veel gewerkt met vorm, kleur en beeld op de nieuwe website. De nieuwe website oogt een stuk ‘warmer’ en ’toegankelijker’ en ook compacter als het oude webdesign.

Onderdelen zijn handig opgedeeld in korte en behapbare vlakken en voorzien van de noodzakelijke CTA’s. De prominente header met (sfeer)foto’s geven de website een stoere en levendige uitstraling.

Benieuwd naar de nieuwe website?

De nieuwe website is geschikt volledig responsive en is geschikt voor alle devices. Zo heb je een website qua functionaliteiten en look-en-feel op elk device naadloos aansluit. Benieuwd naar het ‘live’ resultaat en de functionaliteiten? Je kunt de nieuwe website van Nexus Bookings ?  hier bekijken.

Nieuwe website maken, custom mobiel menu    Professionele zakelijke website maken in wordpress

Ook een nieuwe website maken?

Samen met Slize je nieuwe website maken? Ben je opzoek naar een re-design van je website of wil je een compleet nieuw ontwerp? Leuk! Websites en webshops beiden vele mogelijkheden qua bouw, look & feel en functionaliteit. Vraag een offerte aan of laat iets van je horen.

Onderhoud en analyse

Naast de nieuwe website maken zorgt Slize er ook voor dat de website goed onderhouden blijft. Zo verzorgd Slize het onderhoud en de beveiliging van de website en zorgen we dat deze up-to-date en goed beveiliging blijft.

De nieuwe website is voorzien van handige analyse tools waaronder ‘Google Analytics’. Zo zijn onder meer de website bezoekers, zoekwoorden, instappunten bekeken pagina’s en tijdsduur inzichtelijk. Handig om de site te kunnen verbeteren en indien nodig bij te kunnen stellen op bijvoorbeeld relevante(re) keywords.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier zie je wat Slize doet, wat er gemaakt wordt en met en voor wie Slize werkt.

Woensdag 12 maart 2021 | Story: Nieuwe website maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!