Webshop en nieuwe website maken voor Mans Verhuur Oldenzaal ✨ 

Voor ‘Mans Verhuur’ in Oldenzaal mocht Slize de nieuwe website maken. Het nieuwe verhuursbedrijf is actief in de sector evenementen verhuur. In de webshop van deze nieuwe website kun je onder meer decoratie, horecabenodigdheden, overkappingen, meubilair en evenementen inrichting bestellen.

Wordpress webshop maken Oldenzaal    Website ontwerp Oldenzaal

Een mooi voorbeeld van samenwerken

In eerste instantie hebben we het grafisch ontwerp voor slechts één pagina gemaakt. Een leidraad en houvast voor de klant om zelf mee te werken. Maar uiteindelijk, mede door de gewenste snelheid, mochten we de complete nieuwe website maken en bouwen.

De klant is zelf bekend met het website systeem (CMS) en kan er ook mee werken. Dit versnelde het process waardoor er in korte tijd de website en webshop gerealiseerd konden worden. We maakten de pagina’s stuk voor stuk klaar waarna de klant ze vulde met de juiste content.

Korte lijntjes, regelmatig even kort overleg en bij vragen snel schakelen. Vervolgens zijn we bezig geweest met de maatwerk styling voor de finishing touch van de website. Het laatste stukje van het ontwerp waar je een echt ‘eigen’ look & feel voor je website mee krijgt, compleet afgestemd op het design.

Evenementen verhuur website en webshop - Slize Oldenzaal    Mobiele website maken Oldenzaal - Still met preview van de website, iPhone met vrouwenhand

Aangezien steeds meer bezoekers de website mobiel bezoeken hebben we de nieuwe website ook geoptimaliseerd en getweaked voor de smartphones. Responsive webdesign is immers essentieel tegenwoordig. Naast de website en webshop verzorgde Slize ook onder andere een nieuw huisstijl ontwerp en het logo design.

Gisteren zijn we live gegaan, Slize wenst Mans Verhuur veel succes met de opstart en de nieuwe website. Ben je benieuwd naar het resultaat? De website met webshop is live te bekijken op ?  www.mansverhuur.nl

Ook een nieuwe website maken?

Samen met Slize bezig met de realisatie van je nieuwe website? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 26 september 2020 | Story: Nieuwe website maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!