Een nieuwe website ontwerpen ✨ Fris, duidelijk én betaalbaar

Voor Aalderson Rental in Enschede mocht Slize de nieuwe website ontwerpen. Offline waren er al een reeds uitingen gemaakt waaronder het briefpapier, de visitekaartjes, enkele reclameborden, autoreclame, een kerstkaartje en het vernieuwde logo ontwerp.

Online was Aalderson Rentel echter alleen nog maar via kanalen op de social media te vinden. De hoogste tijd dus voor een nieuwe website.

Fris en duidelijk website design

Bij het ontwerp van de nieuwe website is er gekozen voor veel wit en een ruimte opzet. Daarnaast zijn de pagina’s kort gehouden wat prettig is voor de mobiele pagina’s. Alle informatie in snel en duidelijk te vinden.

Een call-to-action is er steeds in de vorm het ‘contact opnemen’. De pagina’s zijn voorzien van veel en kleurrijk beeldmateriaal en een subtiele vlakverdeling. Zo staat alle informatie duidelijk en per onderwerp bij elkaar.

Website laten maken - Website ontwerp - Responsive webdesign - Slize Oldenzaal & Enschede    Nieuwe website laten ontwerpen in wordpress

De nieuwe website ontwerpen als process

Aan het begin van het project hebben we de koppen even bij elkaar gestoken en de design wensen en praktische mogelijkheden besproken. Aan de hand de wensen is er een wireframe / pagina indeling gemaakt.

Aan de hand van dit ‘skelet’ is de klant bezig geweest met het verzamelen van input en content voor de nieuwe website. In de tussentijd kon Slize aan de slag om de nieuwe website te ontwerpen.

Snel live, daarna aanvullen

Aalderson Rental wilde graag snel live met de website. Aangezien op de machine’s en het eerste sign en drukwerk al het website adres staat. Zo gezegd zo gedaan, in korte tijd is er een eerste landingspagina gecreëerd met een eerste ‘basic’ design en de broodnodige informatie.

Vanaf daar konden we rustig starten en de nieuwe website ontwerpen. Stapje voor stapje zijn vervolgens de pagina’s klaargemaakt en gekoppeld aan de landingspagina. Op deze manier was de tijdsdruk van het ontwerpen en bouwen af en kon Slize samen met de klant in alle rust de website verder afbouwen.

Nieuwe website ontwerpen Enschede - Webdesign Oldenzaal    Website analyseren in Google Analytics

Het beeldmateriaal voor de nieuwe website

Het visuele aspact maakt een website mooi, de achterliggende techniek goed. Bij Slize zijn we pro gebruik van eigen visuals, beelden en/of (op maat gemaakt) materiaal. Bij het nieuwe website ontwerpen is een deel van de afbeeldingen door Slize bewerkt.

Er is onder meer gewerkt met kleurcorrecties, vrijstellen (uitknippen) en het omkleuren en bewerken van foto materiaal.  Op deze manier krijg je toch een unieke impressie op je website en passen de uitingen beter bij elkaar.

Meten = weten

Een nieuwe website ontwerpen is leuk maar het moet effect hebben. Daarom is de nieuwe website voorzien van enkele analysestools. Meten = weten en inzicht is belangrijk. De klant heeft zelf inzicht in de gegevens en kan zo goed zien hoe en met welke zoektermen ze weergegeven én gevonden worden op het web.

Binnenkort starten we met het laatste traject. Hierin gaat Slize samen met de klant aan de slag met de basic SEO. Doordat de website nu enige tijd gemonitord wordt kan van deze gegevens handig gebruikt gemaakt worden.

Webdesign Oldenzaal - Website ontwerp voor Aalderson Rental in Enschede    Mobiel website ontwerp voor Aalderson Rental Enschede

Voordelen van de nieuwe website

De website is responsive en geschikt voor zowel mobiel als desktop. De website is door de klant zelf te beheren via een CMS. Dankzij de analyse tools beschikt de klant straks over veel gegevens waaronder surfgedrag, klikgedrag, bezoekersduur en de in- en uitstappunten. Daarnaast is de website in de toekomst ook eenvoudig uit te breiden en aan te vullen.

Benieuwd en de nieuwe website ‘live’ bekijken? Kijk dan op www.aalderson-rental.nl

Ook samen met Slize je nieuwe website ontwerpen?

Wil je ook een (nieuw) webdesign? Wil je de website vernieuwen of heb je überhaupt nog geen website? Slize houd het betaalbaar en denkt graag met je mee. Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 19 februari 2021 | Story: Nieuwe website ontwerpen

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!