Nieuwsbrief uitbesteden? Ontzorgen en volop gemak voor de klant ?

Service verlenen, snel en efficiënt samenwerken en de klant ontzorgen. Daar zetten we ons elke dag weer voor in. Een nieuwsbrief uitbesteden want wie kent het niet… shit ik moet nog een nieuwsbrief versturen! ? Of dat je in alle drukte überhaupt vergeten bent de wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief en communicatie te versturen. Het is een prachtig medium om, via een nieuwsbrief, snel en direct met je klanten te communiceren.

Wijnhandel De Smörre in Oldenzaal is een van de klanten die de nieuwsbrief uitbesteden bij Slize. Maandelijks verzorgen de nieuwsbrief met acties. Van het aangeleverde beeldmateriaal maken we grafische visuals conform huisstijl. De visuals zetten we dan weer snel en eenvoudig om zodat ze ook zijn te gebruiken voor de website en social media.

Dit zorgt voor duidelijkheid en herkenbaarheid voor de ontvanger. Nadat nieuwsbrief grafisch is gevuld worden de uitingen voorzien van korte omschrijving en de bijhorende prijs. Vervolgens even snel een proefje heen en weer en na akkoord versturen wij de nieuwsbrief zodat de klant er geen omkijken naar heeft.

Een mooie samenwerking, een stukje service van ons en volop gemak voor de klant. Hierdoor kant de klant zich bezighouden met dat wat voor hem belangrijk is… namelijk zijn eigen zaak runnen. Niet focussen op de randzaken maar doen waar je goed in bent. Wil je ook samenwerken met Slize en je nieuwsbrief uitbesteden? Neem even contact op, we zijn flexibel inzetbaar en denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 3 december | Story: Nieuwsbrief uitbesteden

Bekijk meer stories