Pennen met logo bedrukken voor Hotel De Schout in Denekamp

Voor Hotel De Schout in Denekamp mocht Slize een nieuwe serie pennen met logo bedrukken. Ditmaal is er gekozen voor een iets magere pen waarbij de positionering van de opdruk een kwartslag gedraaid is. Een mooie én handige vorm van het inzitten van een give-away voor je bedrijf.

De bedrukte pennen hebben een zilveren body met een zwarte opdruk. De kleur van de greep en clip zijn passend gekozen bij de bedrukking. Het Hotel geeft de pennen mee aan hun klanten. Een slimme inzet van bedrukte pennen, zo verspreiden deze zich automatisch door het land en denken gasten later ongetwijfeld aan je terug. ?

Bedrukte pennen met eigen logo opdruk    Goedkope give aways - pennen bedrukken - Drukwerk oldenzaal

Waarom pennen met logo bedrukken?

Simpel, het werkt! Wie kent het niet. Pennen kom je altijd overal tegen, komen altijd van pas en mensen laten ze altijd overal liggen. Weggooien is zonde dus het gros van de pennen zal bewaard blijven. Deel ze uit of laat je bedrukte pennen ‘bewust’ overal slingeren. Je zult verrast zijn waar je ze later allemaal tegen kunt komen.

Afhankelijk van de wensen zijn pennen met logo bedrukken opzicht relatief goedkoop realiseerbaar. Pennen met logo bedrukken is mogelijk in kleine en grote oplages. Echter net als met de meeste print, hoe groter de oplage hoe goedkoper de stuksprijs.

Wil je ook pennen met logo bedrukken?

Pennen met logo bedrukken is mogelijk in diverse kleuren en verkrijgbaar in diverse soorten. Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 2 oktober 2020 | Story Pennen met logo bedrukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!