Project omschrijving

Perfecte promotie, bedrukte bierviltjes voor rugby Oldenzaal 😎🏉

Bierviltjes, je weet wel, die dingen de je altijd in de hand hebt en overal tegenkomt. Voor de Oldenzaalse rugbyclub RCO Harlequins realiseerden we bedrukte bierviltjes. Een perfecte promotievorm om je boodschap onder de aandacht te brengen. 😏👌 Bedrukte bierviltjes bieden vele voordelen. Ze zijn niet duur, super handig, je kunt ze vrijwel overal kwijt, komt ze overal tegen, ze komen altijd van pas, ze zijn herbruikbaar, je gooit ze niet weg en menig horeca zaak heeft er geen bezwaar tegen. Je moet uiteraard wel even zorgen dat deze er netjes en goed verzorgd uitzien en een leuke (lokale) boodschap bevatten.

We hebben gekozen voor vierkante bedrukte bierviltjes met afgeronde hoeken. Maar ook ronde bierviltjes behoren tot de mogelijkheden. De voorkant werd voorzien van het artwork / de ontwikkelde keyvisual en de achterkant bevat een korte krachtige boodschap op een knalgele achtergrond. De viltjes worden ingezet voor de ledenwerving van RCO Harlequins. Ook lid worden of een keer meetrainen? Kijk even op de website. 😎🏉

Bij Slize kunnen we bierviltjes goedkoop verzorgen. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden en neem even contact op. We denken graag met je mee over een leuke boodschap, tof ontwerp en passende vormgeving.
Woensdag 8 januari 2020

Meer werk zien?