Visualiseren met een Photoshop impressie voor Ultimo Mode Oldenzaal

Toveren en magie noemen klanten het wel eens. ? Voor de Oldenzaalse kledingwinkel, Ultimo Mode in Centrum Oldenzaal, ging Slize aan de slag met Photoshop.

Ultimo Mode is een mooi voorbeeld van een klant waarbij we vaak eerst even sparren alvorens er een grafisch ontwerp wordt gemaak. Door de huidige omstandigheden ligt ook bij Ultimo Mode de focus vol op de online verkoop middels een webshop.

Ultimo Mode hecht veel waarde aan service en betrokkenheid. Na kort even te sparren aan telefoon ontstond er een idee voor het realiseren van een ‘bedankt voor je bestelling kaartje’. Om toch een stukje ‘warm’ en ‘betrokken’ klantencontact te onderhouden wordt het kaartje handgeschreven, voorzien van persoonlijke boodschap, afgeleverd bij de (online) bestelling.

Photoshop beeldmanipulatie, een autoreclame photoshoppen    Photoshop impressie van een autoreclame - grafisch ontwerp Oldenzaal in Twente

Het probleem en de oplossing

Om het gedrukte kaartje een ‘persoonlijke’ touch te geven is er in overleg met Ultimo besloten om zelf op de uiting te gaan. Echter was op dat moment de bedrijfswagen van Ultimo niet beschikbaar. Slize denkt graag in oplossingen en niet in problemen en daarom besloten we om een andere auto te gebruiken. Zo bleef de vaart in het grafisch ontwerp process konden we de eerste opzet nog diezelfde dag opleveren.

Er werdt een foto gemaakt met de ‘dummy’ auto voor de winkel. Al eerste is er in deze ‘Photoshop impressie’ de huidige belettering verwijderd in de foto. Nadat auto ‘gestript’ was van de signing bleef er een blanco zwarte auto over, perfect voor de belettering met het logo.

Na het positioneren hebben we het logo voorzien van de juiste krommingen en hebben we middels een masker de overbodige elementen weggepoetst. Als laatste is het logo voorzien van textuur en enkele lichteffecten zodat het ook realistische overkomt. Net echt hé!

Van het eindproduct heeft Slize het drukwerk verzorgd en daarnaast hebben we een aantal uitingen gemaakt voor de social media, nieuwsbrief en website.

Beschrijfbaar kortingskaartje webshop - Flyers drukken Oldenzaal    Bedankt voor je bestelling kaartje - Drukwerk Oldenzaal, samen sterk campagne

Waarom kiezen voor een Photoshop impressie?

Een Photoshop impressie kan erg handig zijn. Zoals je hierboven hebt gelezen kan het vanuit praktische en tijdsbesparende overwegingen zijn. Maar er zijn meer redenen om te werken met een Photoshop impressie. Twijfel je over het doorvoeren van ingrijpende wijzigingen? Ben je benieuwd hoe iets eruit ziet als je het aanpast of wijzigt?

Ook middels een Photoshop impressie visualiseren?

Door beeldbewerking en het visualiseren kun je een goede indruk van het (potentiële) eindresultaat en daarnaast kan het dus een flinke besparing zijn.. Ee Photoshop impressie maken kan een handige en tijdbesparende oplossing zijn. Is is dit iets voor jou en/of jouw bedrijf? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken. Of volg Slize op de social media en je ziet nieuwe content vanzelf voorbij komen.

Maandag 8 januari 2021 | Story: Een photoshop impressie maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!