Een plattegrond intekenen op schaal ✍️?

Onder het mom van ‘geen dag is hetzelfde’ bij Slize zijn we gisteren bezig geweest met het intekenen van een plattegrond. Er wordt een evenement georganiseerd en daarbij hoort uiteraard een vergunningaanvraag. Onderdeel van de aanvraag is een duidelijke en kloppende tekening. Dus we mochten aan de slag met een plattegrond intekenen op schaal. Geen spannend ontwerp maar DTP werkzaamheden dit keer.

De plattegrond is getekend in illustrator wat betekend dat we werken met lijnen, hierdoor blijft deze scherp bij het uitvergroten. In de plattegrond zijn onder meer de terrassen, brandblussers, het podium, de bar en de calamiteitenroute (vluchtroute) ingetekend. Ten slotte maakten we er een PDF zodat deze handig bijgevoegd kan worden bij de vergunning aanvraag.

Voor ons een kleine moeite en voor de klant een groot gemak. Deze hoefde slechts op een kladje de schets achter te laten. Heb je ook een ingetekende plattegrond op schaal nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 9 februari 2020 | Story: Plattegrond intekenen

Bekijk meer stories