Uitverkocht! Print en online combineren ? ✨

Promotie campagne mix zorgt voor volle tent. Dat kregen we in een enthousiaste reactie te horen. De Pianohouse stond in Denekamp en dat is natuurlijk al een feest opzicht. Voor het evenement verzorgde Slize de promotiecampagne.

Het werd een mix van de gebruikelijke promotie print en drukwerk, advertenties in de kranten/weekbladen aangevuld met de inzet van social media, de website(s) en online.

The pianohouse in Denekamp - Print en online combineren    Print en online combineren - campagne voor De Wethouder Denekamp

Het verschil? Dit keer zetten we een kleine facebookcampagne op die we gedurende een week lieten draaien. Op deze manier kunnen we heel mooi op de sociale netwerken bezoekers targeten die binnen de doelgroep vallen.

Met elkaar een perfecte combi, print en online combineren. Het resulaat? Een volle tent en veel nieuwe gezichten die nieuwsgierig waren en voor het eerst een bezoekje brachten. ??

Wil je ook print en online combineren?

Neem even contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden. Geen update meer missen? Volg ons dat op Facebook en je ontvangt de updates automatisch in je nieuwsoverzicht.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 23 november 2019 | Story: Print en online combineren

Bekijk meer stories