Promo spotje ‘Oldenzaal Fashion Night Out’ ?

Voor de ‘Oldenzaal Fashion Night Out’ ontwikkelden we een kort en flitsende promo. We stripten het artwork in waardoor we allemaal losse onderdelen kregen. Vervolgens konden we deze in After Effects weer in elkaar monteren en laten bewegen.

 

De laatste editie van de ‘Oldenzaal Fashion Night Out’ vond plaats op woensdag 25 september 2019. Tijdens deze extra ‘mode’ koopavond in de Oldenzaalse binnenstad pakken de winkeliers ’s avonds extra uit met kortingsacties en goodiebags. Een mooie toevoeging voor de Oldenzaalse mode branche die zo – naast de vrijdag koopavond – een extra verkoopmoment genereren.

Naast de promo verzorgde Slize ook de complete campagne. Bestaande uit de vormgeving / DTP, mediaplaatsingen in de kranten, de visuals en digitale uitingen, advertenties en postings op social media, de persberichten en het drukwerk.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 20 september 2019 | Story: Oldenzaal Fashion Night Out

Bekijk meer stories