Een korte promotie video maken voor de ‘First Floor’ in Denekamp

Vrijdag 18 september 2020 was het zover. De Wethouder ‘First Floor’ opende de deuren voor haar publiek. Elke vrijdag en zaterdag kun je culinair genieten in dit nieuwe exclusieve restaurant in hartje Denekamp. Iets dat nieuw is moet uiteraard onder de aandacht gebracht worden bij het publiek en dat hebben we gedaan. Hiervoor hebben we samen met de Wethouder tal van uitingen gerealiseerd waaronder een korte promotie video maken.

Opvallen met bewegend beeld, breng je boodschap tot leven

Een promotie video maken als deze vergt wel iets meer tijd maar bewegend beeld trekt altijd de aandacht. Bijkomend voordeel is dat je in een video veel meer kunt vertellen en laten zien dan op statische afbeeldingen. In dit geval, omdat het om een nieuw concept ging, konden we de uiting rustig houden omdat we meer tijd en ruimte hadden om de boodschap te communiceren. Bekijk de video hierboven of rechtstreeks op YouTube.

Waarom werken met een promotie video?

Een promotie video, promo, spotje of teaser houd iets langer de aandacht vast dan een statisch beeld of afbeelding. In de video statistieken (meten = weten) zien we dat het gross van de mensen de promotie video grotendeels bekijkt. Een promotie video maken voor je bedrijf, product en/of merk maakt de boodschap / uiting tastbaarder en ‘levendiger’. De geluiden en muziek brengen de uiting tot leven en roepen emotie op.

Promotie video maken - Horeca Denekamp    Korte promotie video maken - Exclusief dineren Denekamp

Een mix van online & offline promotie

Om de boodschap breed en effectief  te communiceren is er voor een mix van offline en online gekozen. Zo zijn we bezig geweest met uitnodigingen, outdoor reclame (spandoeken en poster), advertenties en een social en online campagne. Met de offline promotie spreek je een brede doelgroep aan maar bij de social en online promotie kun je perfect op een doelgroep targetten. Hiervoor ontwikkelden we een serie visuals en mochten we deze promotie video maken.

Naast de video heeft Slize ook alle print en drukwerk gerealiseerd. Zo zijn er nieuwe menukaart, drankenkaart, rekeningpresentatie en een cadeaubon ontwikkeld. Voor alle vier iets unieks en bijzonders, je ziet het later op de website verschijnen.

Misse geslaagd?

Inmiddels zit ook het derde weekend van de ‘First Floor’ volgeboekt. Uiteraard moet je dan niet stil blijven zitten dus de promotie gaat nog even door. Benieuwd naar de nieuwe ‘First Floor’? Neem een kijkje op www.dewethouder.nl

De Wethouder Denekamp - First Floor Exclusief Dineren    Logo ontwerp First Floor - Denekamp Twente

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 17 september 2020 | Story: promotie video maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!