Opvallen met buitenreclame, reclameborden drukken voor Aalderson Rental 

Voor Aalderson Rental in Enschede verzorgde Slize de buitenreclame. We mochten de reclameborden drukken die op de containers komen. De reclameborden zijn bedrukt op een dik en stevig plaatmateriaal en zijn voorzien van een kleurrijke full-colour print. Aangezien het om buitenreclame gaat is de boodschap beknopt en is deze groot en opvallend verwerkt zodat je het van afstand goed kunt lezen.

Aalderson Rental gaat de de borden inzetten op de containers die ze verhuren. Aangezien de containers in de gehele regio komen te staan zijn ze op wisselende posities continu zichtbaar. Handig aangezien je zo direct bij je (zakelijke) doelgroep zit.

Trespa platen bedrukken | Drukwerk Enschede x Slize Oldenzaal    Reclame borden voor op een container bedrukken trespa

Opvallen met buitenreclame

Waarom reclameborden drukken en inzetten als buitenreclame? Simpel, buitenreclame werkt. Vaak sta je prominent en opvallend vermeld, je hebt vele contactmomenten. Daarnaast ben je langer in beeld als bij bijvoorbeeld de vluchtige online / social uitingen.

Buitenreclame wordt al jaren gebruikt en draagt ook (onbewust) bij aan de herkenning van je bedrijf/merk. Daarnaast ben je vrij in de communicatie en afmeting zonder restricties, heb je geen last van adblockers en is het 24/7 inzetbaar. Buitenreclame wordt over het algemeen ook niet als storend ervaren, hetgeen dat bij de digitale media wel eens wil voorkomen.

reclameborden drukken op trespa - Print, sign & drukwerk van Slize Oldenzaal    Reclame borden voor op een container drukken - Trespa platen met full-colour print

Wil je ook reclameborden bedrukken?

Op zoek naar drukwerk en wil je ook reclameborden drukken zoals deze? Of ben je op zoek naar ander drukwerk, print of sign? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 29 september 2020 | Story: Reclameborden drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!