Ronde raamstickers drukken voor Centrum Oldenzaal ✨ 

Voor Centrum Oldenzaal mag Slize dit jaar opnieuw het drukwerk verzorgen. Zo mochten we ook deze raamstickers drukken. Middels de raamstickers worden de koopzondagen en de koopavond gecommuniceerd in de winkeletalage’s. De raamstickers zijn bedrukt op een wit vinyl en afgewerkt met laminaat. Zo blijven ze het hele jaar mooi. De plakzijde van de raamstickers is aan de binnenkant. De vormgeving die we gebruikt hebben sluit naadloos aan bij de huisstijl van Oldenzaal, de Glimlach van Twente.

Mogelijkheden van raamstickers

Raamstickers zijn erg handig en snel te monteren. Ook qua afwerking zijn er vele mogelijkheden zoals een extra laminaat laag, bijzondere drukkleuren of speciale snijvormen. De raamstickers voor Centrum Oldenzaal zijn rond gesneden. Het voordeel bij ronde stickers of stickers met afgeronde hoeken is dat je geen last hebt van loslatende hoekjes waardoor je drukwerk goed blijft zitten en niet los laat.

Raamstickers kun je drukken met de plakzijde aan de binnen en buitenkant. Dit is uiteraard afhankelijk van waar je de raamsticker wil plakken. Raamstickers aan de binnenkant zijn natuurlijk meer hufterproof maar zijn ook (iets) minder goed zichtbaar.

Druk en printwerk Oldenzaal - Goedkope stickers van Slize    Glanzende raamstickers met laminaat bedrukken

Wil je ook raamstickers drukken?

Heb je drukwerk nodig? Wil je ook raamstickers drukken zoals deze? Of heb je kleine stickers, logo stickers of print en drukwerk nodig? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 21 augustus 2020 | Story: Raamstickers drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!