Oldenzaal samen sterk video maken, een animatie voor ‘koop lokaal’

Voor Oldenzaal realiseerde Slize deels de ‘samen sterk’ campagne. Hiervoor verzorgden Slize een reeks van uitingen waaronder advertenties, drukwerk, grote abri posters en ook mocht Slize deze samen sterk video maken.

De boodschap van de campagne was, net zoals vele steden deden, ‘koop lokaal’. De insteek van de ‘Oldenzaal samen sterk’ campagne draaide om ‘bewustwording’ en het ‘activeren’ van de inwoners om lokale ondernemers in deze moeilijke tijd te steunen.

De kracht van crossmediaal communiceren

Door een meerdere en diverse kanalen te gebruiken in je campagne bereik je een breder publiek. Niet iedereen leest immers de krant, luistert radio of zit op social media. Door je boodschap crossmediaal te communiceren heb je een groter gebruik en profiteer je van de kracht van herhaling. Hierdoor blijft een boodschap beter hangen.

In dit geval de een video maken een welkome aanvulling op de outdoor en advertentie campagne. De video animatie is ontwikkeld voor de social media kanalen.

Samen met Slize een korte video animatie maken?

Wil je ook samen met Slize een animatie video voor je bedrijf? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteert Slize wat er gemaakt wordt, met wie en voor welke klanten we aan het werk zijn. Meer video’s als deze zien? Bekijk het animatie portfolio.

Woensdag 27 januari 2021 | Story: Samen sterk video maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!