Maatwerk voor de klant, een handige sign oplossing op maat ?

Zo zie je maar weer, geen dag is hetzelfde bij Slize We zijn weer lekker creatief bezig alleen dan op een andere manier. Niet denken in problemen maar werken aan oplossingen.

We houden deze story kort ditmaal. Het probleem: er staat een lantarenpaal in de weg. Je mag uiteraard niet permanent monteren dus er was een reclame bord nodig dat om lantarenpaal heen kon. We realiseerden een simpele, lichtgewichte en goedkope oplossing met hout die daarnaast straks eenvoudig in je eentje te bevestigen is. Zo gaan we letterlijk om de lantarenpaal heel, is deze binnen enkele seconden weer te verwijderen en kun je dit prima in je eentje doen.

Heb je ook een sign oplossing nodig?

Ook voor sign en sign oplossingen kun je bij Slize terecht. Voor eigenlijk alles dat je kunt printen, drukken of plakken. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Wil je meer updates als deze zien? Volg ons dan op Facebook en je ontvangt de updates automatisch in je nieuwsoverzicht.

Update: het resultaat zie je ? hier.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 5 december 2019 | Story: Sign oplossingen

Bekijk meer stories