Nieuw drukwerk, een XXL formaat spandoek op maat afwerken

Vandaag mocht Slize weer ouderwets de mouwen op stropen. De onlangs ontworpen XL Photoshop montage voor Natura Docet Wonderryck in Denekamp is inmiddels geprint als groot formaat spandoek.

Spandoek drukken op lichtgewicht materiaal

Het resultaat is een fraaie print op heel lichtgewicht ‘gaatjes’ doek van bijna 14 meter breed en 4 meter hoog. Door de materiaal keuze weegt het spandoek op maat bijna niets en dit is belangrijk vanwege de wind die het spandoek kan vangen.

Waneer een gewoon spandoek te veel wind vangt dan kan de wind nergens heen. Nu ‘ademt’ het spandoek als ware waardoor lucht makkelijker weg kan. Dit is een stuk veiliger en door het lichtere materiaal is het spandoek ook makkelijker te monteren.

Het spandoek op maat maken

Het grote spandoek komt straks op een op maat gemaakt buizenframe dat Slize afgelopen jaar monteerde voor de ‘Big Insects’ tentoonstelling. Dit is ook de reden waarom het spandoek op maat afwerken nodig is.

Zo blijft er een mooi spandoek over wat als één geheel om de constructie gemonteerd kan worden. Geen geknutselde doeken aan elkaar maar één grote doorlopende print en dat geeft een heel fraai resultaat.

XL Spandoek bedrukken - Wonderryck Denekamp    Spandoek op maat afwerken - zeilringen slaan

Uitsparing in het spandoek maken

In het midden van het doek is een uitsparing gemaakt zodat hierachter het uitgifte punt van eten/drinken kan worden geplaatst. Na het uitsnijden van het vlak hebben we het spandoek op maat voorzien van nieuwe ogen zodat deze straks goed vastgezet kan worden.

Het resultaat

En zo realiseerde Slize het spandoek op maat. Het op maat gemaakte spandoek is vanaf volgende week t/m begin september te bewonderen bij de Dinosaurus expositie in Denekamp.

Ook een spandoek op maat?

Wil je ook een spandoekframe of spandoek op maat? Of heb je speciale wensen qua print of drukwerk afwerking. Informeer naar de mogelijkheden, Slize denkt graag met je mee.

Meer werk zien?

Bekijk de diverse portfolio’s, het drukwerk, print en sign en/of het grafisch ontwerp voor een selectie van het werk. In de stories en impressies lees en zie je hoe en wat Slize realiseert, maakt en ontwerpt.

Vrijdag 2 juli 2021 | Story: Spandoek op maat

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!