Speciaal maatwerk voor de klant, een spanframe op maat maken ?

Mooi werk, mee mogen denken met klanten en met toepasbare en geld besparende oplossingen komen. De vraag van de klant: ‘kun je ook een spanframe op maat maken zodat we het kunnen hergebruiken?’

Uiteraard kan dat! Voor de klant ontwikkelden we twee frames op maat. Materialen combineren, verbinden waardoor er uiteindelijk 3 frames in 1 ontstaan.

Het spanframe gaat gebruikt als leuke en opvallende kerst uiting. Door de spanframes te koppelen konden we materiaal besparen en door een laatste stukje eigen afwerking wordt het vervoer, de montage en de opslag stukken makkelijker. Een win win voor beide partijen, helemaal in deze drukke periode van het jaar.

Heb je ook een spanframe nodig?

Of wil je dat we een spanframe op maat maken? We kunnen ze in verschillende soorten en afmetingen leveren, uiteraard met alle toebehoren. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Wil je meer updates als deze zien? Volg ons dan op Facebook en ontvang de updates automatisch in het nieuwsoverzicht.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 7 december 2019 | Story: Spanframe op maat maken

Bekijk meer stories