Simpele starters website maken, over naar de cloud en aan de slag met SEO en analyse tools

Een Momentje Twente is live gegaan. We mochten een simpele starters website maken deze nieuwe ondernemer uit de Lutte. Geschikt voor de desktop, mobiel en tablet. Een website die lekker snel is, niet te technisch en moeilijk is, voorzien is van de ‘blog’ functie en een koppeling heeft met instagram. Hierdoor wordt de foto’s automatisch ingeladen op de website. Handig! Dit bespaart tijd, voorkomt een extra handeling en genereert extra exposure voor de instagram van de klant. Daarnaast is de website op deze manier altijd up-to-date en actueel. En niet geheel onbelangrijk, we realiseerden een website die ook betaalbaar is.

Naast de website zijn we ook bezig geweest met de analyse tools en gaan we binnenkort bezig met de eerste basis SEO. Er zitten drie monitoringstools achter de website die de website monitoren en analyseren. Wat doen website bezoekers, hoe wordt de website gevonden, hoe wordt deze weergegeven en worden de juiste zoekwoorden etc. gebruikt. Aan de hand van deze gegevens heeft de klant ook zelf inzicht in de website date en performance van de website.

Als laatste zijn we bezig geweest met de overgang en het overzetten van de mail en data naar de Google Cloud. Een manier waarop we zelf ook werken en groot fan van zijn. Werkt prettig, betrouwbaar en niet te duur. We hebben voor de klant het mailverkeer overgezet en de email en handtekening ingericht. Met elkaar een mooi starterspakket waardoor de klant zich kan focussen op de promotie van het bedrijf. Wil je ook een starters website maken? Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 31 januari 2020 | Story: starters website maken

Bekijk meer stories