Project omschrijving

Nog even geduld, nieuwe projecten & vernieuwde slize.nl ✨

Na een dikke twee maanden van stilte even weer een update. Afgelopen week kwamen we bovenstaande quote tegen. Menig concullega en graficus zal zich er in herkennen. Het zijn gekke tijden momenteel en dat merken we ook bij Slize en onze klanten. We blijven lekker bezig met mooie dingen maken, maar veel projecten liggen momenteel stil. Dan zou je zeggen dan is er mooi tijd om aan de website te werken. Nou nee, door de quote van de visual ga je toch even denken en duik je eens in je eigen archief.

Er liggen momenteel zo onwijs veel toffe ideeën, visuals en projecten op de plank die of nog afgemaakt of nog opgestart moeten worden. Hier hebben we de afgelopen jaren geen tijd voor gehad of zijn we simpelweg niet aan toegekomen. En dat zet je toch weer even aan het denken. Daarom hebben we besloten om voor nu even de ontwikkeling tijdelijk stop / op een laag pitje te zetten. We kunnen nu eenmaal geen 100 dingen tegelijk. Nadere info volgt… voor nu, stay tuned en blijf gezond!

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 1 mei 2020 | Story: Update slize.nl

Bekijk meer stories