Valentijn afbeeldingen maken ? Fijne valentijnsdag!

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan! En daar mag je als bedrijf / onderneming / merk best even bij stil staan natuurlijk. Voor een aantal klanten realiseren we jaarlijks leuke, eigen en creatieve valentijn afbeeldingen. En zo natuurlijk niet anders voor Valentijnsdag 2020. Plaatjes, visuals, postings voor online & social media op de juiste formaten, in de juiste kleurstelling en met de juiste extensies. Zo kom je met je boodschap ook tijdens valentijnsdag opvallend onder de aandacht.

Een beetje liefde en aandacht en betrokkenheid creëren kan natuurlijk geen kwaad op deze dag. Valentijns afbeeldingen in je eigen huisstijl versterken de herkenbaarheid. Je volgers, fans of bezoekers herkennen je eigen stijl sneller waardoor de boodschap meer opvalt, sneller de aandacht trekt en beter blijft hangen. En daarnaast mag je uiteraard niet lukraak afbeeldingen van Google plukken om vervolgens te posten. Op afbeeldingen en creaties zit namelijk auteursrecht en daar moet je mee oppassen.

Heb je ook nog last-minute valentijn afbeeldingen nodig?

Heb je een leuke actie of boodschap en heb je nog een posting of valentijn afbeelding nodig? Dat kan! Stuur ons even een berichtje en we gaan graag voor je aan de slag. Spread the love en lekker blijven delen en posten op de social media. ?

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 13 februari 2019 | Story: Valentijn afbeeldingen maken

Bekijk meer stories