Nieuw grafisch ontwerp maken ?

Event design, we mogen weer! Dit blijft toch wel een van de allergaafste dingen uit de designbranche om te doen. Een compleet nieuw grafisch ontwerp maken vanaf een blanco vel en dan ook nog met ons favoriete onderdeel muziek, evenement(en) en feest. Het artwork moet een grafische uiting worden die vrolijk en kleurrijk is maar ook de elementen bevat die slaan op het evenement. We begonnen met de fontkeuze, vervolgens tekenen en een eerste concept in illustrator. Dit was een bewuste keus omdat we de basis als vector illustratie willen hebben. Het artwork moet namelijk ook op groot formaat gebruikt kunnen worden.

Een nieuw grafisch ontwerp maken is een tijdrovende en precieze klus maar het levert een super origineel, creatief en gaaf resultaat op. Je kunt exact maken wat je voor ogen hebt en hoe je het zelf wilt hebben. Voor we begonnen met de daadwerkelijke vormgeving in Photoshop moet er eerst een woordmerk / logofont gemaakt worden die we kunnen gebruiken. Deze gaan we vervolgens 3D maken, nabewerken en voorzien van structuur en textuur (zie foto).

** Update: het eindresultaat kun je hier bekijken.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 4 november 2019 | Story: Nieuw grafisch ontwerp maken

Bekijk meer stories