Visitekaartjes voor ‘Een Momentje Twente’ drukken in kleine oplage ✨

Een Momentje Twente is live and kicking. Het nieuwe bedrijf van Annuska in Oldenzaal / De Lutte is sinds kort gestart. Zo realiseerden we een tijdje geleden de starters website van eenmomentjetwente.nl en ditmaal mochten we de visitekaartjes drukken. Als startende ondernemer zijn een aantal promotie uitingen essentieel en één hiervan zijn visitekaartjes. Je wilt immers wel iets kunnen achter laten bij (nieuwe) klanten en prospects en gelijk een goede en professionele indruk achter laten.

Visitekaartjes laten maken, Een Momentje Twente, De Lutte - Oldenzaal    Kaartjes drukken De Lutte / Oldenzaal. Print en drukwerk van Slize.

We zijn gaan drukken in kleine oplage. Je hebt immers niets aan visitekaartjes die twee jaar op de plank liggen en bijbestellen dat kan natuurlijk altijd nog. ? De visitekaartjes zijn gedrukt op een stevige dikke papiersoort en afgewerkt met een laminaat. Zo blijven de kaartjes langer goed en zijn ze beter beschermd tegen kleine beschadigingen. Met een cleane / witte voorkant en pikzwarte achterkant is het kaartje mooi contrasterend en opvallend.

Ook visitekaartjes drukken in kleine oplage?

Neem contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Drukken in kleine oplage is snel realiseerbaar en niet duur.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 20 februari 2020 | Story: Drukken in kleine oplage

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!