Voorbereiden, beeldbewerking en vrijstellen voor Photoshop artwork XL ?

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is ? Niet alle ontwerpen zijn binnen en dag klaar en daar is dit een mooi voorbeeld van. Sommige beeldbewerking, visuals en artwork of eventdesign zijn zo complex en groot dat we er 3 à 4 dagen mee bezig zijn. Dit lijkt misschien lang maar als je bedenkt dat het huidige record bestaat uit een dikke 2000 lagen (en dus 2000 verschillende elementen) zul je snappen dat het zeer tijdrovend werk is.

Desalniettemin, héél erg gaaf als het dan Photoshop artwork XL uiteindelijk weer een geheel wordt. Gisteren was zo’n dag, de hele dag monteren en vrijstellen om straks later tot één tof geheel te komen. We maken vaker Photoshop artwork en uit eigen ervaring weten we dat het slim is om alles gelijk op maximaal formaat te maken. Je wilt immers niet dat je het photoshop artwork straks weer moet opblazen waardoor het onscherp wordt. Daarom is het meeste artwork dat we maken ook meters groot op hoge resolutie.

Update 1: Bekijk de voortgang ? hier
Update 2: Bekijk een deel van het resultaat ? hier

photoshop artwork XL - beeldmontage en beeldbewerking

Ook samen met Slize een Photoshop artwork XL maken?

Neem even contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden. Meer updates als deze zien? Volg ons dan op Facebook en je ziet de updates automatisch in je feed voorbij komen.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 18 december 2019 | Story: Photoshop artwork XL

Bekijk meer stories