Waardecheque maken en printen ✨

Van schets naar digitaal bestand naar print naar bordje. We kregen donderdag de vraag of we met spoed nog een waardecheque konden maken. Niet te moeilijk, niet te spectaculair maar of we het wel snel konden regelen. En dat kan uiteraard. Als je iets weggeeft of gaat aanbieden is het wel mooi als je ook daadwerkelijk iets tastbaars hebt.

Waardecheque maken op foambordje monteren en printen    Bordje printen, snijden en monteren in Oldenzaal (Twente)

De waardecheque maken begon op de computer met een digitaal ontwerp. Deze hebben we vervolgens geprint op dik papier en daarna geplakt op een stuk foamboard. Vervolgens nog even netjes nasnijden, de overbodige randen verwijderen en de cheque was klaar. En zo kon de klant de cheque ter waarde van € 500, aangeboden door O.C.V. De Kadolstermennekes in Oldenzaal, gistermiddag aanbieden op het winkelcentrum.

Wil je ook samen met Slize je waardecheque maken?

Dat kan al vanaf één exemplaar. Netjes en verzorgd in je eigen (huis)stijl. Neem even contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 22 februari 2020 | Story: Waardecheque maken

Bekijk meer stories