Webdesign en vernieuwde website bouwen voor het J.W. Racerhuis in Oldenzaal ✨ 

Voor het J.W. Racerhuis in Oldenzaal realiseerde Slize de nieuwe website. Een frisse, luchtige en moderne website bouwen die geschikt is voor alle devices. Het webdesign is ruim opgezet en beschikt over veel wit(ruimte). Dit maakt het lezen prettig en overzichtelijk. Hierdoor blader en scroll je gemakkelijk door de site heen.

Bij het website bouwen is er gewerkt met een opbouw in blokken. Hierdoor wordt elk onderwerp separaat weergegeven met een duidelijke scheiding. Naast het bouwen van de website hebben we ook de uitstraling (het webdesign) voorzien van een flinke upgrade.

Zo is er gekozen voor een modere letter en is het kleurenpallet geüpdate. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met het gebruik van veel en groot beeld. Foto’s en afbeeldingen komen door de ruime en subtiele vormgeving dan ook goed tot hun recht. De nieuwe website is een behoorlijke upgrade van de oude website.

Webdesign van een WordPress website - Slize Oldenzaal    Tablet met responsive website ontwerp

Overname en opnieuw de website bouwen

Medio oktober 2020 heeft Slize de website opnieuw gebouwd en de hosting overgenomen. Zo heeft de klant één aanspreekpunt en kan er – indien nodig – snel geschakeld worden. Een van de redenen voor het opnieuw bouwen van de website was het gebrek aan (bewerkings) mogelijkheden voor de klant.

De website snel editen en handig zelf te beheren

Bij het website bouwen hebben we rekening gehouden met de wensen van de klant. De klant wil graag zelf met de website kunnen werken, een plaatje kunnen toevoegen / wijzigen, teksten kunnen aanpassen en content kunnen verwijderen of toevoegen.

In het nieuwe webbeheer systeem zit een nieuwe editor die de klant meer mogelijkheden geeft om zelf met de website te kunnen werken. Daarnaast beschikt de website nu over een handige front-end editor. Dit wil zeggen dat je ‘live’ de website kunt updaten en aanpassen.

Wordpress website met lightbox image - Webdesign Oldenzaal    Website ontwerp maken - Slize x JW Racerhuis Oldenzaal

Ook zijn er bij het website bouwen een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het oude ontwerp. Na het overzetten is de website door Slize voorzien van een verbeterde beveiliging. Daarnaast wordt er nu dagelijks geback-upt en is de website uitgerust met enkele handige technische snufjes.

De website is oorspronkelijk gerealiseerd in juli 2018. Destijds hebben we de website bouw samen met een derde partij gerealiseerd. Slize verzorgde het ontwerp en onze partner de technische realisatie. Per oktober 2020 hebben we de hosting en domeinnamen overgenomen en alles ondergebracht bij Slize.

Hierdoor zijn er korte(re) lijntjes en kunnen we direct en snel schakelen.

Volledig responsive webdesign

Tegenwoordig is het essentieel dat je over een responsive website beschikt. Steeds meer en steeds vaker worden websites op de mobiele telefoon of een tablet bezorgd. Bij het website bouwen hebben we hier dan vanzelfsprekend ook rekening mee gehouden. De website is op alle devices goed zicht- en bruikbaar.

Responsive website bouwen - JW Racerhuis Oldenzaal    Mobiel webdesign Oldenzaal (Twente) - Vrouwenhand met mobiel in de hand

De klant en het resultaat

Het J.W. Racerhuis is gevestigd aan de voet van de Plechelmus in hartje Oldenzaal. Het monumentale pand uit de 16e eeuw en de besloten stadstuin vormen een unieke ambiance voor een huwelijken, feestjes, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website ?  van het J.W. Racerhuis hier zelf.

Wil je ook een (nieuwe) website bouwen?

Samen met Slize een (nieuwe) website bouwen? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 29 oktober 2020 | Story: Website bouwen

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!