Samenwerken, E-mail, onderhoud en website beheer uitbesteden ☝️?

Steeds meer bedrijven en ondernemers helpen we met de vulling van nieuwsbrieven, het onderhoud van de social media, e-mail en de website. Voor sommige zaken is nu eenmaal iets meer technische kennis nodig. Veel dingen kun je zelf maar we merken toch dat veel bedrijven en ondernemers tegen de factor ’tijd’ aanlopen.

In de tijd waar we alles ‘zelf’ gaan doen loop je hier natuurlijk vanzelf tegen aan. Voor je het weet ben je de hele dag bezig met de PR en marketing van je bedrijf… en uiteindelijk moet er natuurlijk wel gewerkt en ondernomen worden. En daarnaast wil je natuurlijk niet dat je door een probleem een dag uit de running bent.

    

Zo zijn we gisteren voor een van de klanten bezig geweest met het onderhoud en de e-mail van hun bedrijf. We ontvingen een appje met kun je even ‘dit’ en even ‘dat’ regelen. Een paar uurtjes later was het geregeld. Een kleine wijziging in een e-mail adres werd doorgevoerd en voor de veiligheid werd, op verzoek van de klant, het wachtwoord gewijzigd.

Tenslotte pasten we de overzicht-sheets met data en logins voor de klant aan en draaiden we gelijk de updates. Zo kon de klant kon zich focussen op daar waar hij mee bezig was zonder tijd te verliezen aan de randzaken om het ondernemen heen. Snel en effectief samenwerken en een stukje service van Slize.

    

Wil je ook het website beheer uitbesteden?

Het website beheer uitbesteden kan veel tijd besparen. Voor ons een kleine moeite, voor de klant een groot gemak. Bij Slize noemen we dit ‘content co-creatie’. Of het nu gaat om je nieuwsbrief, social media, e-mail of het website beheer. Samen werken we aan een optimaal resultaat. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 12 februari 2020 | Story: Website beheer uitbesteden

Bekijk meer stories