Een website met landingspagina maken voor ‘Fields of Joy’ Festival Oldenzaal 

Aan de slag met Slize event design! Voor het ‘Fields of Joy’ Festival in Oldenzaal mocht Slize een eenvoudige website maken. Niet te moeilijk en zonder al te veel informatie een zogenoemde landingspagina maken.

Een ‘landingspagina’ website heeft veel weg van een ‘one-page‘ website. Het is veelal niet meer dan enkele pagina met een call-to-action (CTA). De landingspagina van ‘Fields of Joy’ is beknopt, helder en overzichtelijk. Lekker veel, duidelijk en groot beeld en een makkelijk ‘scrollbare’ pagina.

Mobiele website maken - Landingspagina Fields of Joy Festival x Slize Oldenzaal    Website landingspage image gallery - Webdesign by Slize Oldenzaal

De landingspagina website is volledig responsive gebouwd en is geschikt om met alle devices te bezoeken. Foto’s van de voorgaande edities zijn weergeven als kleine preview met een handige clickable pop-up fotoalbum. Voor de herkenbaarheid is vanzelfsprekend de huisstijl van het festival doorgevoerd.

Waarom een landingspagina maken?

In het geval van ‘Fields of Joy‘ dient de landingspagina twee doelen. De eerste is gevonden worden, het evenement wil niet compleet uit de picture raken. De tweede is het verzamelen van e-mailadressen. Mocht er in de toekomst een nieuwe editie georganiseerd worden dan worden deze mensen als eerste op de hoogte gesteld.

Je kunt natuurlijk ook een landingspagina maken voor een actie, promotie of bekendmaking (via een countdown). In de evenementenbranche zie je dit vaak terug, bijvoorbeeld voor de bekendmaking van de programmering. Een landingspagina kan ook gebouwd worden achter je eigen website op bijv. jouwwebsite.nl/actieurl. Hier kun je vervolgens bezoekers heen sturen voor een call-to-action (CTA).

foto galerij / foto album / image gallery website - Simpele website maken Oldenzaal - Enschede    One page landingspagina website maken - Slize webdesign Oldenzaal

Wat zijn de voordelen  van een landingspagina?

Ben je (nog) niet actief maar wil je wel gevonden worden? Een landingspagina maken biedt uitkomst! Zonder al te veel content kun je in korte tijd een werkzame en bruikbare ‘one page’ live hebben staan.

Daarnaast is – afhankelijk van de wensen van de klant – een landingspagina website relatief goedkoop op te zetten.

Een website met landingspagina maken?

Zoek jij dit ook? Of lijkt je dit interessant voor je bedrijf / onderneming / event? Een website met landingspagina maken kan interessant zijn. Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 23 november 2020 | Story: Landingspagina maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!