Klanten die het website onderhoud uitbesteden ☝️

Elke maand is er een dag die we inplannen voor het technisch onderhoud. Meestal pakken we hier de derde week van de maand voor. We controleren alle websites waar we mee werken. Draait alles nog goed, zijn er geen technische mankementen en is alles netjes up-to-date? Zo niet dan zorgen we daar voor.

Het gros van de websites waar we mee werken en die we maken en die we maken draait op WordPress. We zijn er zelf fan van. De mogelijkheden zijn groot, er zitten geen duizenden euro’s aan kosten aan verboden en de mogelijkheden zijn groot.

Daartegen kleven er ook nadelen aan WordPress websites. Door de open-source continu in ontwikkeling en dus onderhoudsgevoelig. Door websites niet goed te onderhouden kun je hier nadelen van ondervinden. Zo kan je website flink trager worden en kan de veiligheid in gevaar komen. Onderlinge ‘elementen’ kunnen conflicten met elkaar veroorzaken. En juist daarom is het belangrijk dat de website goed onderhouden blijft.

Website onderhoud uitbesteden in Oldenzaal    Wordpress onderhoud uitbesteden

Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan kun je het website onderhoud uitbesteden. Website onderhoud uitbesteden hoeft niet duur te zijn. Voor steeds meer klanten nemen we zorgen als deze uit handen. Bespaar tijd en ervaar zelf het gemak. Afhankelijk van wat er qua onderhoud en beheer gevraagd wordt betaal je bij Slize alleen voor de daadwerkelijke uren. Geen verstopte of verborgen kosten, geen abonnementen of andere verplichtingen.

Wil je ook het website onderhoud uitbesteden?

Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag. Meer updates als deze zien? Hou de website en onze Pinterest in de gaten voor meer stories.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 25 februari 2020 | Story: Website onderhoud uitbesteden

Bekijk meer stories