Handig! Zelfklevende enveloppen bedrukken met logo

Voor Meubelmakerij Oude Luttikhuis in Oldenzaal verzorgde Slize het nieuwe drukwerk. Slize mocht een serie zelfklevende enveloppen bedrukken met het logo in de bijhorende huisstijl. De enveloppen zijn geleverd in kleine oplage en aflopend gedrukt aan 2 kanten.

De enveloppen dichtlikken is door de handige plakstrip niet nodig. Envelop gevuld? Verwijder het beschermlaagje van de strip (zie foto) en dichtplakken maar.

Aflopende bedrukte enveloppen, huisstijl drukwerk van Slize Oldenzaal (Twente)    Close up foto van gedrukte enveloppen | Enveloppen met logo bedrukken | Drukwerk van Slize Oldenzaal

Waarom zelfklevende enveloppen bedrukken?

Vanwege de groei richting online gaat steeds meer digitaal. Maar soms wil je toch iets zakelijker overkomen of volstaat een digitale factuur / offerte niet. Wil je met je factuur, offerte, brief een goede en professionele indruk maken? Dan hoort daar vanzelfsprekend een nette ‘verpakking’ omheen.

Bedrukte enveloppen kom je nog steeds vaak tegen op het gemiddelde bureau. Hiermee is en blijft het toch een soort van ‘visitekaartje’.

Mogelijkheden zelfklevende enveloppen bedrukken

Enveloppen bedrukken is mogelijk vanaf kleine oplage (digitaal) of in grote oplage’s (offset drukwerk). Bij zelfklevende enveloppen bedrukken zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je enveloppen bedrukken in diverse formaten zoals een A4, A5 (half A4) of een A6 (kwart A4).

Het venster kan aan de linker- en rechterkant zitten. Liever geen venster? Ook vensterloze enveloppen behoren tot de mogelijkheden. De standaard enveloppen kunnen aan 3 kanten bedrukt worden. Hou hierbij wel rekening met de gegevens die de post er bij op print.

Wil je echt iets opvallends? Volledig bedrukte enveloppen drukken kan een prachtig resultaat geven. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrukt logo op een envelop, zakelijke enveloppen drukken in Twente (Overijssel)    Nooit meer enveloppen dichtlikken! Bedrukte enveloppen met handig zelfklevende plakrand, goedkoop en snel drukwerk van Slize in Oldenzaal (Twente/Overijssel)

Op zoek naar zakelijk drukwerk?

Ben je ook op zoek naar zakelijk huisstijl drukwerk? Bedrukt briefpapier, notitieblokken in diverse formaten, cadeaubonnen en zelfklevende enveloppen bedrukken behoren allemaal tot de mogelijkheden. In diverse formaten, full-colour of PMS gedrukt. Bij Slize zijn we nu eenmaal gek op drukwerk.

Heb je nog geen passend ontwerp? Ook hierbij kan Slize vanzelfsprekend helpen. Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken. Of volg Slize op de social media en je ziet nieuwe content vanzelf voorbij komen.

Woensdag 10 maart 2021 | Story: Zelfklevende enveloppen bedrukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!