Zilveren stickers met logo bedrukken

Doe eens gek en doe eens wat anders! Voor kapperszaak Zeven & 80 in Oldenzaal mocht Slize zilveren stickers met logo bedrukken. De stickers hebben een fraai glanzend effect en zijn gesneden in de vorm van het ‘Zeven & 80’ logo en voorzien van een subtiele afronding. Hierdoor heb je minder last van loslaten hoekjes.

De zilveren stickers worden gebruikt bij de cadeaubonnen die Slize voor Zeven & 80 realiseerde. De cadeaubonnen worden verpakt in een envelop en vervolgens voorzien van sticker. Een subtiele manier van reclame maken die netjes en professioneel oogt.

zilverfolie stickers bedrukken met logo in aparte vorm    stickers drukken kapper zeven en 80 oldenzaal

Handig, chique en opvallend drukwerk!

Zilveren stickers met logo bedrukken geeft een het geheel een luxere uitstraling. Zoals je op de foto ziet zijn de zilveren stickers door de lichtinval en reflectie een opvallende verschijning die ongetwijfeld de aandacht zal trekken.

Stickers met logo komen altijd van pas en zijn handig, eenvoudig en snel te gebruiken. In letterlijk een handomdraai heb je een stukje snelle brandig van je product of merk.

? Tip: Gebruik je de stickers bij cadeau(bonnen) of verpakkingen? Voeg een sierlint toe en je hebt gelijk een leuke, snelle en goedkope geschenkverpakking.

logo stickers zilver op rol - Print en drukwerk van Slize Oldenzaal    zilveren stickers met logo bedrukken

Wil je ook zilveren stickers met logo bedrukken

Wil je ook opvallen met een fraai stukje print en/of drukwerk?  Zilveren stickers met logo bedrukken kan ik verschillende formaten, oplages en vormen. Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 25 juni 2018 | Story: zilveren stickers met logo bedrukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!