Werken met hele zware grafische Photoshop bestanden ⏳

Geduldig blijven?Het is ook wat, het gros van je werkdag bestaat uit…. wachten! We zijn druk bezig om XXL artwork af te maken voor een klant uit Enschede. Een Photoshop montage van ca. 40 afbeeldingen scherp tot 23 meter breed. Dit vraagt ongelooflijk veel rekenkracht van de computer. Inmiddels zitten we op een bronbestand van dik 18 gigabyte en werken we met de grote bestanden extensie van Photoshop, .psb bestanden.

Met PSB bestanden kun je werken tot 300.000 pixels in de nieuwere versies van Photoshop en dat is in dit geval ook nodig. Gelukkig wordt geduld beloond, na ruim 3 uur wachten en de computer simpelweg zijn werk te laten doen was het bestand erdoor. Nu de rest nog… Het artwork is nog niet klaar dus we zijn benieuwd waar het uiteindelijke bestandsformaat. Klanten vragen af en toe waarom dingen lang duren, nou hierom dus ?.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 28 december 2019 | Story: Zware grafische photoshop bestanden

Bekijk meer stories