Webshop huren

Alles in één - Jouw webshop online voor een vast bedrag per maand

Vergeet grote opstartkosten en investeringen. Bij Slize bieden we naast het reguliere webdesign op maat ook een ‘alles in één’ pakket voor een vast bedrag per maand. De webshops worden gerealiseerd met de Woocommerce webwinkelsoftware en het WordPress CMS. Momenteel loopt de ‘webshop huren’ pilot met de eerste klanten.

Jouw online ‘verkoop’ platform

Een webshop huren bij Slize

Stilzitten is niet iets wat bij Slize gebeurd. Zo wordt er vernieuwd, verbeterd en worden nieuwe concepten ontwikkeld. Daar is het ‘webshop huren’ project een mooi voorbeeld van. Een webshop huren bij Slize is ideaal voor een starter of de MKB-er die (naast zijn website) een simpele webshop wil opzetten.

In een notendop, wat krijg je? De webshop wordt gratis voor je gebouwd in de door jou gewenste stijl / uitstraling. Het technische gedeelte (hosting, setup, onderhoud, caching etc.) wordt voor je verzorgd zodat je webshop snel laad en goed draait. Een webshop huren bij Slize betekend service met een hoofdletter S. 

Wel / niet inbegrepen:

Beschikbaarheid

Momenteel loopt de pilot en is Slize aan het testen met de eerste klanten. Heb je interesse en wil je deelnemen aan de pilot? Neem contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Let wel, aangezien het een pilot betreft wordt de webshop gebouwd buiten de reguliere planning om. Hierdoor kan de oplevering iets langer duren als de realisatie van een normaal webdesign.

Nog beschikbare plekken 3/5

Uitgelicht webdesign

Webdesign en -development zijn twee prachtige onderdelen van het vak waar Slize wekelijks druk mee bezig is. Onderstaand zie je een selectie, uit het webdesign portfolio van Slize, die de moeite waard is om te bekijken.

Realisatie van een overzichtelijke ‘onepage’ voor de nieuwe XL-hair lijn met veel en prominent beeld waarbij elk onderdeel zijn eigen contentblok heeft.

De nieuwe kleurrijke website is speels opgebouwd met veel gestapelde elementen, bevat geen navigatie maar is voorzien van duidelijke CTA’s.

De website van Disan was verouderd en liep tegen technische problemen aan. Slize realiseerde de nieuwe website met een vrijwel identiek webdesign.

LET's PRINT