Website huren

Alles in één - Jouw website online voor een vast bedrag per maand

Vergeet grote opstartkosten en investeringen. Bij Slize bieden we naast het reguliere webdesign op maat ook een ‘alles in één’ pakket voor een vast bedrag per maand. De websites worden gerealiseerd met het WordPress CMS. Er zijn meerdere pakketten beschikbaar. Momenteel loopt de ‘website huren’ pilot met de eerste klanten.

Jouw online digitale ‘visitekaartje’

Een website huren bij Slize

Stilzitten is niet iets wat bij Slize gebeurd. Zo wordt er vernieuwd, verbeterd en worden nieuwe concepten ontwikkeld. Daar is het nieuwe ‘website huren’ project een mooi voorbeeld van. Een website huren bij Slize is ideaal voor een startende ondernemer of de MKB-er die toe is aan een vernieuwde website. 

In een notendop, wat krijg je? De website wordt gratis voor je gebouwd in de door jou gewenste stijl / uitstraling. Het technische gedeelte (hosting, setup, onderhoud, caching etc.) wordt voor je verzorgd zodat je website snel laad en goed draait. Een website huren bij Slize betekend service met een hoofdletter S. 

Wel / niet inbegrepen:

Beschikbaarheid

Momenteel loopt de pilot en is Slize aan het testen met de eerste klanten. Heb je interesse en wil je deelnemen aan de pilot? Neem contact op voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Let wel, aangezien het een pilot betreft wordt de website gebouwd buiten de reguliere planning om. Hierdoor kan de oplevering iets langer duren als de realisatie van een normaal webdesign.

Nog beschikbare plekken 4/5

Uitgelicht webdesign

Webdesign en -development zijn twee prachtige onderdelen van het vak waar Slize wekelijks druk mee bezig is. Onderstaand zie je een selectie, uit het webdesign portfolio van Slize, die de moeite waard is om te bekijken.

Realisatie van een overzichtelijke ‘onepage’ voor de nieuwe XL-hair lijn met veel en prominent beeld waarbij elk onderdeel zijn eigen contentblok heeft.

De nieuwe kleurrijke website is speels opgebouwd met veel gestapelde elementen, bevat geen navigatie maar is voorzien van duidelijke CTA’s.

De website van Disan was verouderd en liep tegen technische problemen aan. Slize realiseerde de nieuwe website met een vrijwel identiek webdesign.

LET's PRINT