Spotjes & animaties

Breng je (communicatie) uiting tot leven met bewegend beeld

Met de snelle en verdere digitalisering van media-uitingen zie je steeds vaker en meer korte animatie video’s. Een animatie video maken kan een effectieve manier zijn om je boodschap over te brengen bij de doelgroep. Het houd de aandacht langer vast, bewegend beeld valt op en trekt de aandacht.

Breng grafisch ontwerp tot ‘leven’

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden…

Bij een spotje of animatie video maken kun je meer vertellen en laten zien dan op een statische afbeelding. Veel content en (te) veel informatie communiceren, maakt uitingen druk en onoverzichtelijk. Daarnaast lezen mensen steeds minder en ‘scannen’ ze vluchtig de content. Korte animatie video’s zijn uitermate geschikt om in te zetten op de socials of als intro/aftiteling van een video. 

Bekijk meer grafisch werk

Slize is gek op creativiteit, vorm, kleur, typografie en wordt er dagelijks vol passie gewerkt aan het creative vak. Samen met en voor de klanten wordt er dagelijks gewerkt aan een beter en mooier resultaat.

Een spotje, teaser, promo en animatie video maken is slechts een van de vele creatieve uitingen die Slize verzorgt. De werkzaamheden zijn zeer divers; van tekenwerk tot print, sign en websites. Bekijk het volledige portfolio om te zien wat we maken en realiseren.

harlequins rugby oldenzaal grafisch ontwerp campagnebeeld 6

Uitgelicht werk

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Wat is de gedachten / visie achter een logo ontwerp? In dit project laten we jullie stapsgewijs het logo proces van het ‘American Classics’ evenement zien.

Bekijk hoe we het logo ontwikkelden, hoe we het het grafisch ontwerp verzorgden en de basis van de branding voor ticketsmaken.nl neerzetten.

Voor kledingwinkel Ultimo Mode in Centrum Oldenzaal mocht Slize aan de slag met Photoshop. Toveren en magie noemen klanten het wel eens…

LET's PRINT