Beeldbewerking

De creatie van uniek en eigen artwork dat opvalt en een tweede blik waard is

Werken met eigen beeld, één van de punten die Slize erg belangrijk vindt. Beeldbewerking wordt vaak toegepast bij event design(s) en/of grotere campagnes. Het grote voordeel van beeldbewerking en beeldcreatie is dat je ‘artwork’ op groot formaat – vanaf scratch – kunt creëren waardoor het voor tal van uitingen geschikt en bruikbaar is.

Opvallen met eigen en ‘unieke’ beelden

Een grafisch design geheel naar wens

Bij beeldbewerking en/of beeldcreatie creëert, bewerkt en/of veranderd Slize visuals conform wensen van de klant. Een voorbeeld van beeldbewerking en beeldcreatie zie je in bovenstaande visual. Maar ook foto’s en beelden bewerken, kleurcorrecties, om- / inkleuren en (beeld)kwaliteit verbeteren behoren tot de mogelijkheden. In het onderstaande werk en het event design portfolio zie je voorbeelden van beeldbewerking en beeldcreatie. Maatwerk voor de klant; uniek, origineel en vol met details.

De eerste indruk is essentieel

Slize is gek op details en heeft passie voor creativiteit, vorm, kleur en typografie.  Je hebt maar één keer kans om een goede eerste indruk te maken. Wanneer je grafische uiting opvalt trekt deze de aandacht en blijft de boodschap langer hangen. Creëer daarom, samen met Slize, artwork waar mensen langer naar kijken of wat die tweede blik waard is. 

Naast retoucheren, beeldcreatie en foto- en beeldbewerking maakt Slize nog veel meer grafisch werk. De dagelijkse werkzaamheden van Slize zijn zeer divers; van tekenwerk tot drukwerk, animaties en webdesign. 

beeldbewerking photoshop portfolio slize oldenzaal

Uitgelicht werk

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Wat is de gedachten / visie achter een logo ontwerp? In dit project laten we jullie stapsgewijs het logo proces van het ‘American Classics’ evenement zien.

Bekijk hoe we het logo ontwikkelden, hoe we het het grafisch ontwerp verzorgden en de basis van de branding voor ticketsmaken.nl neerzetten.

Voor kledingwinkel Ultimo Mode in Centrum Oldenzaal mocht Slize aan de slag met Photoshop. Toveren en magie noemen klanten het wel eens…

LET's PRINT