Beeldmerk & iconen

Beeldmerk & iconen portfolio #1, een selectie van 10 ontwerpen

De beeldmerk & iconen portfolio’s zijn een mix van diverse soorten ontwerpen. Door de compactheid kun je beeldmerken, iconen, symbolen en/of emblemen voor een breed scala aan toepassingen inzetten. Wil je ook een beeldmerk, icoon, symbool of embleem ontwerpen met Slize? Neem contact op voor meer informatie.

Beeldmerk en iconen portfolio #1

Onderstaand zie je een selectie van 10 beeldmerken, iconen, symbolen en/of emblemen die Slize voor/met haar klanten gerealiseerd heeft. Deze worden gebruikt als ‘standalone’, zijn onderdeel van een logo ontwerp of worden gebruikt in de huisstijl / communicatie uitingen.

Icoon / beeldmerk voor 'DJ Venom'

Beeldmerk voor 'Mammoet Bouw'

Beeldmerk voor logo 'Office support'

Icoon voor de act 'Partyloverz'

Concept / vrije ontwerp schets

Icoon voor DJ Act 'Bende van Ellende'

Beeldmerk voor logo 'De Barman'

Concept icoontje voor branding Feestnation

Beeldmerk voor logo Fardau Blom

Beeldmerk / icoon voor E-harley

Beeldmerk & iconen
portfolio #2

Beeldmerk & iconen
portfolio #3

Meer beeldmerken, iconen, symbolen en emblemen zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s op de website. Hierin zie je tientallen beeldmerken, iconen, eblemen en symbolen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen, beeldmerken en emblemen zijn multi-inzetbaar en kunnen gerealiseerd worden in allerlei soorten, kleuren, vormen en stijlen. 

slize beeldmerk iconen ontwerpen oldenzaal

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT