Event design

Een selectie van het favoriete werk voor horeca, events en artiesten.

Een van de leukste en meest creatieve aspecten van het vak. Event design is een mix van grafisch ontwerp en beeldbewerking voor de evenementen / entertainment sector. Bij ‘event design’ wordt er artwork gemaakt waarin creativiteit maximaal tot bloei kan komen en er behoorlijk ‘vrij’ ontwerpen kan worden.

Samen werken aan het ‘WOW’ effect

Het 'event design' portfolio

Onderstaand zie je een selectie van het ‘event design’ dat Slize verzorgd heeft door de jaren heen. Event design is een tijdrovend proces waarbij je lettertijk vanaf een blanco vel begint met ontwerpen. Zo kan er een een compleet uniek en op maat gemaakt design worden gerealiseerd. Vrijwel alles is mogelijk en de ontwerpen kunnen alle kanten op. Event design is dan ook een van de leukste onderdelen van het vak.

Bekijk meer grafisch werk

Slize is gek op creativiteit, vorm, kleur, typografie en wordt er dagelijks vol passie gewerkt aan het creative vak. Samen met en voor de klanten wordt er dagelijks gewerkt aan een beter en mooier resultaat.

Event design is slechts een van de vele creatieve uitingen die Slize verzorgt. De werkzaamheden zijn zeer divers; van tekenwerk tot print, sign, logo ontwerpen en websites. Bekijk het volledige portfolio om te zien wat Slize allemaal maakt en realiseert.

harlequins rugby oldenzaal grafisch ontwerp campagnebeeld 6

Uitgelicht grafisch ontwerp

Het creëren van gave visuals, opvallende uitingen, kleurrijke vormgeving en opvallend grafisch ontwerp (vanaf scratch).  Onderstaand een selectie, uit het grafisch ontwerp portfolio, die de moeite waard is om te bekijken.

De ontwikkeling van de kleurrijke ‘keyvisual‘ met een frisse uitstraling. Grafisch ontwerp compleet vanaf scratch gebouwd en scherp tot meters breed.

Van idee en concept naar daadwerkelijk ‘tastbaar’ product. Voor ‘Acht en 80’ ontwikkelde Slize een opvallende en ‘in het oog springende’ verpakking.

Dagelijks in beeld bij duizenden passanten. Slize ontwikkelde een opvallend basis design voor het wagenpark van Aalderson. 

LET's PRINT