Grafisch ontwerp

Trek de aandacht met een uniek en ‘eigen’ grafisch ontwerp.

Geen dertien in een dozijn uitstraling maar een eigen en ‘passend’ design. Slize werkt dagelijks met en voor de klanten aan hun identiteit en uitstraling. Bij Slize zijn we gek op kleur, vorm en typografie. Slize maakt graag gebruik van voor complete (re)designs en ontwerpt nieuw grafisch ontwerp vanaf ‘scratch’. 

Breng grafisch ontwerp tot ‘leven’

Grafisch ontwerp in alle soorten, vormen en maten

Van logo ontwerp tot een social media post, animatie tot poster en van het visitekaartje tot de website. Wanneer de basis van het grafisch ontwerp goed is sluiten alle uitingen naadloos op elkaar aan. Reclame is voor een groot deel ook de kracht van herhaling. Zorg daarom dat je ‘grafisch ontwerp’ opvalt, goed blijft hangen en de aandacht blijft trekken. Iets dat, met het huidige aantal platformen en kanalen, essentieel is.

Opvallen en zichtbaar blijven

Het begint allemaal met een mooie, duidelijke, pakkende maar ook herkenbare uitstraling. Een uitstraling die past bij jouw bedrijf / merk of product en breed toepasbaar is. Met een goed grafisch ontwerp zet je een goede ‘basis’ neer voor je campagne en/of huisstijl. Zorg dat je opvalt, zichtbaar bent en ook zichtbaar blijft.

Slize ontwerpt, produceert en realiseert tal van grafische uitingen. Benieuwd wat Slize doet, samenwerken of kennis maken? Bekijk de verschillende portfolio’s en laat iets van je horen.

grafisch ontwerp portfolio slize oldenzaal

Uitgelicht grafisch ontwerp

Het creëren van gave visuals, opvallende uitingen, kleurrijke vormgeving en opvallend grafisch ontwerp (vanaf scratch).  Onderstaand een selectie, uit het grafisch ontwerp portfolio, die de moeite waard is om te bekijken.

De ontwikkeling van de kleurrijke ‘keyvisual‘ met een frisse uitstraling. Grafisch ontwerp compleet vanaf scratch gebouwd en scherp tot meters breed.

Van idee en concept naar daadwerkelijk ‘tastbaar’ product. Voor ‘Acht en 80’ ontwikkelde Slize een opvallende en ‘in het oog springende’ verpakking.

Dagelijks in beeld bij duizenden passanten. Slize ontwikkelde een opvallend basis design voor het wagenpark van Aalderson. 

LET's PRINT