Bedrijfslogo laten maken

Logo portfolio #7 - Een selectie van 10 nieuwe bedrijfslogos

Wil je een uniek en eigen bedrijfslogo laten maken? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een mix van 10 logo ontwerpen uit het logo portfolio. Wil je ook een (nieuw) bedrijfslogo laten maken of je huidige logo vernieuwen naar de moderne standaarden? Neem contact op voor meer informatie.

Een bedrijfslogo laten maken

Een goed design van je bedrijfslogo ontwerp draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht naar buiten toe. Zorg dat het herkenbaar, origineel en toepasbaar is. Een goed bedrijfslogo laten maken is een kleine investering waar je jaren mee verder kunt.

Bedrijfslogo ontwerp 'MANS Urban Exposure'

Logo voor ristorante 'Il Municipio'

Logo ontwerp voor 'partsplace.nl'

Bedrijfslogo ontwerp 'Brood nodig'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'GA Sales'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Club MANS'

Bedrijfslogo ontwerp voor het 'JW Racerhuis'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Aalderson Rental'

Nieuw bedrijfslogo voor 'Veritwice'

Nieuw Logo voor het platform 'Workshoppen'

Logo ontwerp
portfolio #6

Logo ontwerp
portfolio #8

Het belang van een goed logo ontwerp

Het belang om een goed bedrijfslogo te laten maken met eventueel aansluitend een passend huisstijl ontwerp wordt nog vaak onderschat. Bij het bedrijfslogo ontwerpen kijken we naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het bedrijfslogo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je off- en online communicatie.

Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zit of dat je niet over de juiste bestandsformaten beschikt. Zorg voor dat je direct indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Een bedrijfslogo laten maken?

Wil je een (nieuw) bedrijfslogo laten maken? Dan ben je bij Slize ben je aan het juist adres. Slize ontwerpt logo’s voor bedrijven, zzp-ers, webshops, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Oldenzaal, Denekamp, Losser, Enschede, Hengelo en omstreken. Dit doet Slize voor zowel grote als kleine klanten.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

bedrijfslogo laten maken logo ontwerpen portfolio 7

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT