Logo ontwerpen

Logo portfolio #1 - Een selectie van 10 originele logo ontwerpen

Onderstaand zie je een selectie van 10 nieuwe logo ontwerpen door Slize. Het logo portfolio is een mix van diverse soorten logo ontwerpen. Strak, handgeschreven, zakelijk maar ook speelse designs in verschillende vormen en kleuren. Samen met Slize jouw logo ontwerpen? Informeer naar de mogelijkheden.

Creatieve en unieke logo ontwerpen

Het logo portfolio bevat steeds een serie van tien creatieve en originele logo ontwerpen. Bekijk hieronder de tien logo ontwerpen uit het logo portfolio #1. Ontwikkeld en ontworpen tot volledige tevredenheid van de klant.

Een goed logo ontwerp draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk, dienst of product. Zorg dat het herkenbaar, uniek, origineel én toepasbaar is. Een goed logo ontwerp gaat immers jaren mee.

Bedrijfslogo voor 'Zorgprofessionals Twente'

Bedrijfslogo voor 'Wester' Int. Transport & Logistiek

DJ Logo voor harder stylez DJ 'Loudar'

Event logo voor 'Food & Fashion Evening'

Logo ontwerp voor 'Drankstoken.nl

Nieuw bedrijfslogo voor 'F. Derkink' Hoveniersbedrijf

Event logo ontwerp voor 'Mega Mallorca'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Secular'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Flexsan'

Bedrijfslogo voor 'Cafetaria 't Spoortje'

Logo ontwerp
portfolio #2

Logo ontwerp
portfolio #3

Hoe belangrijk is een goed logo design?

Het belang van een goed logo en aansluitend huisstijl ontwerp wordt helaas nog vaak onderschat. Bij logo creatie en ontwikkeling kijken we naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het logo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zitten omdat het onzorgvuldig / onjuist is gebeurd of je niet over de juiste bestandsformaten beschikt.

Zorg met het logo design voor een goede basis zodat je direct indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Samen met Slize jouw logo ontwerpen?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor logo ontwerp. Slize maakt creatieve en logo designs voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken. Wil je ook samen met Slize een professioneel logo design?  Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

slize originele logo ontwerpen portfolio 1

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT