Logo designs

Logo portfolio #2 - Een selectie van 10 nieuwe logo designs

Onderstaand zie je een selectie van 10 nieuwe logo designs ontwerpen door Slize. Het logo portfolio is een mix van diverse soorten logo ontwerpen. Strak, handgeschreven, zakelijk maar ook speelse designs in verschillende vormen en kleuren. Samen met Slize jouw logo ontwerpen? Informeer naar de mogelijkheden.

Creatieve en unieke logo designs

De zogenoemde logo designs of logo portfolio bevat steeds een serie van tien diverse creatieve logo designs. Bekijk hieronder de tien logo ontwerpen uit het tweede deel van het logo portfolio. Deze bevat 10 nieuwe logo designs welke ontwikkeld en ontworpen zijn tot volledige tevredenheid van de klanten.

Een goed logo design draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het herkenbaar, uniek, origineel, passend én toepasbaar is. Een goed logo design gaat immers jaren mee.

Nieuw bedrijfslogo voor 'Fardau Blom'

Nieuw gerealiseerd logo design voor 'Vano'

Logo ontwerp voor 'The 12th Man'

Logo voor de act 'Partyloverz'

Nieuw logo voor disco 'Bays' in Reutum

Event logo 'Rouwhorst goes Revival'

Logo voor 'Fashion Night Oldenzaal' in Oldenzaal

Logo ontwerp voor 'Ticketsmaken.nl'

'lets create', eigen logo voor Slize

Event logo voor 'New Season Kick Off'

Logo ontwerp
portfolio #1

Logo ontwerp
portfolio #3

Hoe belangrijk is een goed logo design?

Het belang van een goed logo en aansluitend huisstijl ontwerp wordt helaas nog vaak onderschat. Bij logo creatie en ontwikkeling kijken we naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het logo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zitten omdat het onzorgvuldig / onjuist is gebeurd of je niet over de juiste bestandsformaten beschikt.

Zorg met het logo design voor een goede basis zodat je direct indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Ook een logo design laten maken?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor logo ontwerp. Slize maakt creatieve en logo designs voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken. Wil je ook samen met Slize een professioneel logo design?  Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

slize logo designs portfolio 2

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT