Logo collectie

Logo portfolio #4 - Logo collectie met 10 nieuwe logo ontwerpen

Op zoek naar een unieke en eigen logo ontwerp? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een logo collectie van 10 nieuwe ontwerpen uit het logo portfolio. De klanten die een (nieuw) logo laten maken komen uit de eventbranche en het MKB. Ook een logo laten ontwerpen? Neem contact op voor meer informatie.

Creatieve en unieke logo ontwerpen

Het zogenoemde logofolio oftewel logo collectie bevat steeds een serie van tien diverse creatieve logo ontwerpen. Onderstaand zie je tien nieuwe logo ontwerpen uit het vierde deel van de serie die inmiddels meer dan honderd ontwerpen bevat. Allemaal ontwikkeld en ontworpen tot volledige tevredenheid van de klant.

Een goed logo ontwerp draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het herkenbaar, uniek, origineel, passend én toepasbaar is. Een goed logo ontwerp gaat immers jaren mee.

Bedrijfslogo voor 'Layer 4'

Bedrijfslogo voor 'RoLa Abdeckplanen GmbH'

Bedrijfslogo voor Hodam's 'Euronozzle'

Event logo voor 'Stout & Fout'

Event logo voor het 'Pinksterfeest' in Denekamp

Bedrijfslogo voor 'MKB Oldenzaal'

Nieuw bedrijfslogo voor 'Marlot'

Artiesten logo ontwerp voor 'Feestnation'

Event logo voor het 'Beer Pong Tournament'

Bedrijfslogo voor 'Events Pro'

Logo ontwerp
portfolio #3

Logo ontwerp
portfolio #5

Hoe belangrijk is een goed logo ontwerp?

Het belang van een goed logo en aansluitend huisstijl ontwerp wordt helaas nog vaak onderschat. Bij logo creatie en ontwikkeling kijken we naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het logo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie.

Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zitten omdat het onzorgvuldig / onjuist is gebeurd of je niet over de juiste bestandsformaten beschikt. Zorg voor een goede basis en zorg dat je direct indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Samen werken aan jouw logo creatie?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor logo ontwerp. Slize ontwikkelt logo’s voor bedrijven, artiesten, merken en evenementen in onder meer Oldenzaal, Denekamp, Losser, Enschede en Hengelo. Wil je meer weten over logo ontwerp van Slize? Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

slize logo creatie portfolio 4

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT