Logo creatie

Logo portfolio #5 - Een serie nieuwe logo creaties door Slize

Op zoek naar een unieke en eigen logo creatie? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een mix van 10 nieuwe logo creaties uit het logo portfolio. De klanten die een (nieuw) logo laten maken komen uit de eventbranche en het MKB. Ook een logo laten maken? Neem contact op voor meer informatie.

Een serie van creatieve en unieke logo creaties

Een goed logo design draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het herkenbaar, uniek, origineel en toepasbaar is. Met de creatie van een goed logo ontwerp kun je jaren verder.

Unieke en creatieve logos voor het MKB in Twente. Gebundeld in zogenoemde logo portfolios presenteren we steeds een serie van tien orginele en unieke logo creaties. Bekijk hieronder de tien nieuwe voorbeelden van logo creatie uit het vijfde deel van de serie. Ontwikkeld en ontworpen tot volledige tevredenheid van de opdrachtgevers.

Webshop logo voor 'Afdekzeil-kopen.nl'

Bedrijfslogo voor 'Twentestort'

Event logo voor Accent FM's 'Oldtimerrit'

Bedrijfslogo voor schoonheidssalon 'Kim Kotte'

Event logo voor 'Ladies Night'

Bedrijfslogo restyle voor 'Ultimo Mode'

Event logo voor 'Waested Festival'

Logo ontwerp 'Join The Nation' voor Feestnation

Bedrijfslogo ontwerp voor 'HuurCamperBus'

Bedrijfslogo voor "&Einsten'

Logo ontwerp
portfolio #4

Logo ontwerp
portfolio #6

Waarom een goed logo laten maken?

Het belang om een goed bedrijfslogo te laten maken met eventueel aansluitend een passend huisstijl ontwerp wordt nog vaak onderschat. Bij logo creatie kijkt Slize naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het bedrijfslogo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je off- en online communicatie.

Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zit of dat je niet over de juiste bestandsformaten beschikt. Zorg er voor dat je direct indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Samen werken aan jouw logo creatie?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor logo creatie. Slize ontwikkelt logo’s voor bedrijven, artiesten, merken en evenementen in onder meer Oldenzaal, Denekamp, Losser, Enschede en Hengelo. Wil je meer weten over logo creatie van Slize? Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden, Slize denkt graag met je mee.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

slize logo creatie portfolio 5

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT