Logo laten maken

Logo portfolio #9 - Een selectie van 10 nieuwe logo designs

Wil je een uniek en eigen logo laten maken? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een mix van 10 nieuwe logo ontwerpen uit het logo portfolio. De klanten die een (nieuw) logo laten maken komen uit de eventbranche en het MKB. Ook een logo laten maken? Neem contact op voor meer informatie.

Waarom een logo laten maken?

Een goed (bedrijfs)logo ontwerpen draagt bij aan je succes en is essentieel voor elke onderneming als gezicht naar buiten. Zorg altijd dat logo ontwerpen herkenbaar, toepasbaar en origineel zijn. Een goed logo laten maken is een kleine investering waar je jaren mee verder kunt.

Bedrijfslogo ontwerp 'Willemsen Meubelstoffering'

Logo voor de webshop 'De Centrale Stofzuiger'

Bedrijfslogo ontwerp 'PE Bouw'

Nieuw DJ / Artiesten logo voor 'Bende van Ellende'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'HuBu Trading'

Event logo voor de 'Oranje Arena'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Van der Wal Tegelwerk'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Blueprint' bodyplan

Logo voor de webshop 'Zeilmakerij-online.nl'

Logo voor de webshop 'Electroparts.nl'

Logo ontwerp
portfolio #8

Logo ontwerp
portfolio #10

Het belang van een goed logo ontwerp

Waarom is een goed logo ontwerp belangrijk? Het belang om een goed logo ontwerp te laten maken met passend huisstijl wordt nog vaak onderschat. Een logo is het gezicht en de afzender van je bedrijfs.

Daarnaast kan het de eerste indruk zijn die klanten / opdrachtgevers krijgen van je krijgen. Met logo ontwerpen kun je alle kanten op. Een logo moet in de ogen van Slize niet te moeilijk en goed herkenbaar zijn.

Het logo en de huisstijl worden gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Het is de visuele ‘basis’ van de bedrijfsuitstraling. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld worden, achteraf onverwachte extra kosten moeten maken of niet over de juiste bestandsformaten beschikken. Daarom is een goed logo ontwerp ook zo belangrijk.

Ook een (nieuw) logo laten maken?

Wil je een ook (nieuw) logo laten maken? Dan ben je bij Slize ben je aan het juist adres. Slize ontwerpt logo’s voor bedrijven, zzp-ers, webshops, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Oldenzaal, Denekamp, Losser, Enschede, Hengelo en omstreken. Dit doet Slize voor zowel grote als kleine klanten. 

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

logo laten maken - logo ontwerp portfolio 9

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT