Logo laten ontwerpen

Logo portfolio #8 - Een selectie van 10 nieuwe logo ontwerpen

Wil je een uniek en eigen logo laten ontwerpen? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een mix van 10 nieuwe logo ontwerpen uit het logo portfolio. De klanten die een (nieuw) logo laten ontwerpen komen uit de eventbranche en het MKB. Ook een log laten maken? Neem contact op voor meer informatie.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Een goed (bedrijfs)logo ontwerpen draagt bij aan je succes en is essentieel voor elke onderneming als gezicht naar buiten. Zorg altijd dat logo ontwerpen herkenbaar, toepasbaar en origineel zijn. Een goed logo ontwerpen is een kleine investering waar je jaren mee verder kunt.

Bedrijfslogo ontwerp 'MANS Verhuur'

DJ / Artiesten logo voor 'Jack da Cruz'

Webshop logo voor 'Sparepart'

Logo voor het event 'Fris & Fruitig'

Event logo voor pop-up restaurant 'Wintertime'

Merk logo voor 'Almbier' Jubileum Weizen

Eventogo voor het 'Smokkelblues Festival'

Merk logo voor 'Firepunk'

Jubileum logo voor 50 jaar 'Boeskool is Lös'

Logo voor de 'Lente Verwen week'

Logo ontwerp
portfolio #7

Logo ontwerp
portfolio #9

Het belang van een goed logo ontwerp

Het belang om een goed logo te laten ontwerpen met eventueel aansluitend een passend huisstijl ontwerp wordt nog vaak onderschat. Voor klanten die een logo laten ontwerpen kijkt Slize naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit van het design.

Het logo en de huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Het is de visuele ‘basis’ van de bedrijfsuitstraling. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld worden, achteraf onverwachte extra kosten moeten maken of niet over de juiste bestandsformaten beschikken. Dit is waarom is een goed logo laten ontwerpen zo belangrijk is. Zorg er voor dat je direct indruk maakt met een goed logo ontwerp op je (potentiële) klant en/of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Ook een logo laten ontwerpen?

Wil je een ook (nieuw) logo laten ontwerpen? Dan ben je bij Slize ben je aan het juist adres. Slize ontwerpt logo’s voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Oldenzaal, Denekamp, Losser, Enschede, Hengelo en omstreken. Dit doet Slize voor zowel grote als kleine klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

Logo laten ontwerpen - Oldenzaal - Enschede - Losser - Denekamp - Hengelo

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT