Logo ontwerper

Logo portfolio #6 - Een selectie van 10 nieuwe logo ontwerpen

Een uniek en eigen logo laten maken? Dan ben je bij logo ontwerper Slize aan het juiste adres. Onderstaand zie je een mix van 10 ontwerpen uit het logo portfolio. De klanten die een logo laten maken komen uit de eventbranche, horeca en het MKB. Ook een logo laten maken? Neem contact op voor meer informatie.

Creatieve, originele en unieke logo’s

Een goed design van een logo ontwerper draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het herkenbaar, uniek, origineel en toepasbaar is. Met een goed logo ontwerp kun je jaren verder.

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Acht & 80'

Event logo voor 'Happy Dance Night'

DJ logo voor 'Feest DJ Bart'

Logo voor naai-atelier 'Kleurrijk'

Event logo voor het 'Black Friday Weekend'

Event logo voor het 'Sharing Diner'

Bedrijfslogo ontwerp voor de 'Almhutte'

Event logo voor 'Shop & Win'

Nieuw bedrijfslogo voor 'De roomfabriek'

Bedrijfslogo voor 'Vlaswijk hoveniers'

Logo ontwerp
portfolio #5

Logo ontwerp
portfolio #7

Het belang van een goed logo ontwerp

Het belang van een goed logo en aansluitend huisstijl ontwerp wordt helaas nog vaak onderschat. Bij logo ontwerp en ontwikkeling kijkt logo ontwerper Slize naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het logo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zitten omdat het onzorgvuldig / onjuist is gebeurd of je niet over de juiste bestandsformaten beschikt.

Zorg met je logo direct voor een goede basis en zorg dat je indruk maakt op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Op zoek naar een logo ontwerper?

Bij Slize ben je aan het juist adres als je een logo ontwerper zoekt. Slzize ontwerpt logo’s voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Oldenzaal, Losser, Enschede, Hengelo en omstreken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer naar de mogelijkheden, Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

overzicht logo maken witte versie slize oldenzaal enschede denekamp

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT